Therapie in Nieuwerkerk a/d IJssel, aan de rand van Rotterdam

Is er iets waar jij tegen aan loopt, waar jij last van hebt, wat jij anders wilt…? Speelt dit sinds kort of al jarenlang? Therapie helpt jou om de verandering van binnen aan te gaan. Daar begeleid ik jou bij. Jij gaat binnen afzienbare tijd verandering voelen en ervaren en dit zal blijvend zijn.

Gun jezelf geluk en vrijheid. Het is mogelijk!  

Het gaat om jou!

In de praktijk “Self”, sta jij centraal. Jij als unieke persoon,respect voor jouw unieke verhaal en jouw eigen beleving. Mijn ervaringen als mens, als vrouw en in het werk neem ik altijd met mij mee, maar elke keer kijkend naar jou. Elk persoon is weer anders en beleeft de ervaringen op zijn eigen manier. Samen met mij kan jij gaan onderzoeken hoe de ervaringen van invloed zijn geweest op jou, in jouw leven in het hier en nu, op jouw gedrag, jouw gevoelens etc. Ik zet de technieken in die helpend zijn om deze invloeden blijvend te veranderen, zodat jij hier geen last meer van hebt.

Kindercoaching

Als je merkt dat je kind met vage klachten te maken krijgt (bijvoorbeeld spanningsbuikpijn), geen zin meer heeft om naar school te gaan, minder blij en vrolijk is dan maak je je als ouder uiteraard zorgen, zeker als je merkt dat het steeds moeilijker wordt om contact te krijgen.

In dat geval is het prettig een kindercoach in te schakelen, iemand die neutraal naar uw kind kijkt en soms sneller in kan schatten wat de knelpunten zijn en vooral: hoe die op te lossen!

Zoek je voor je kind (of voor jezelf) laagdrempelige, effectieve en praktische hulp waarbij je kind centraal staat? Neem dan contact met me op!

Hoe ga ik te werk?

Allereerst is het belangrijk dat er een klik is, een voldoende basis van vertrouwen, veiligheid en kennis om samen aan het werk te gaan. Daarom start ik met een vrijblijvende en gratis telefonische of video intake van 30 minuten. Dit met degene die zelf verandering wilt. Jij kunt aangeven waar jij hulp bij wilt en jij kunt jouw vragen stellen. Ik geef aan of ik op basis van dit gesprek jou verder kan helpen. Zo niet, zal ik jou helpen om de juiste hulp te vinden.

Gaan wij met elkaar verder, dan starten wij met de sessies. Sessies van gemiddeld één uur, waarin wij samen gaan onderzoeken naar wat er speelt, en wij gaan aan de slag voor blijvende veranderingen.

Wat klanten zeggen

Wacht niet tot er een goede dag komt:
maak er zelf een!