Tarieven & Aanmelden

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je er meer over weten?
Wil jij verandering en met mijn handreiking, jouw doel behalen?
Wil jij liever vandaag, dan morgen verandering in jouw leven?

Ik geloof dat waar een wil is, er ook altijd een weg is!

Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek, zodat je gelijk al een eerste stap hebt gezet!

Hoeveel sessies?

Afhankelijk van wat er speelt en jouw situatie zijn er gemiddeld 8 tot 10 sessies nodig voordat jij verandering opmerkt.
Eerste gesprek, intakegesprek (30 minuten) : gratis en vrijblijvend

Er zijn verschillende manieren om je bij mij aan te melden: je kunt jezelf aanmelden of met verwijzing van de huisarts voor Basis Gezondheidszorg (BGGZ) of Specialistische Gezondheidszorg (SGGZ). Via deze weg verlopen de betalingen via de zorgverzekeraar. In dit geval betaal jij alleen de jaarlijkse eigen risico, behorende bij jouw zorgverzekeraar. Jij ontvangt geen factuur van Self. 

Wil je niet aangemeld worden middels een doorverwijzing van de huisarts, dan kan je zelf de facturen rechtstreeks ontvangen.

Bij kindercoaching vindt betaling alleen plaats middels een factuur van Self.

Mijn praktijk is verbonden met de stichting 1nP die deel uitmaakt van de Parnassiagroep. Parnassia groep heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland afspraken. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG, hierdoor is (deels) vergoeding vanuit de aanvullende pakket mogelijk.

Intakegesprek 30 minuten Gratis
Met verwijsbrief
Via zorgverzekeraar
Zonder verwijsbrief
Factuur*
Kindercoaching
Factuur*

* Een sessie bedraagt € 85,-. Ben je werkloos of student en kom je niet in aanmerking voor vergoeding, dan kost een sessie jou € 50,-. Mogelijk kan jouw zorgverzekeraar jou adviseren over wat best passend is in jouw situatie.