Het steuntje in de rug!

In deze maatschappij wordt er veel van je gevraagd, soms eigenlijk een beetje té veel. Dat kan een aanslag zijn op hoe je je voelt en je plezier in het leven.

Lijkt het je fijn om hier eens over te praten maar vind je de stap naar de huisarts of psycholoog te groot? Ik kan je net dat ene steuntje in je rug geven door dat luisterende oor te bieden. Samen gaan we kijken waar je tegenaan loopt en ik geef je de handvatten waardoor het je beter lukt om de knop in je hoofd om te zetten.

Kennis

Ik vind het belangrijk om de hulp te bieden waar ik kennis over heb. Belangrijk hierbij is dat we uitgaan van je eigen kracht. Als coach loop ik een stukje in je leven mee, maar jij bent degene die het uiteindelijk zelf allemaal moet doen! Mocht ik twijfelen, zal ik doorverwijzen naar een collega bespreekbaar maken. Ik zal de cliënt dan ook bij dit proces begeleiden, zodat de juiste passende hulp wordt geboden. 

Onderwerpen

Vanuit mijn werkervaringen, levenservaringen en interesses heb ik mij verdiept en kennis opgedaan in de volgende onderwerpen:

 • werkdruk
 • echtscheiding
 • burn-out
 • stress
 • piekeren
 • emotieregulatie
 • grenzen (van jezelf en van de ander)
 • migratie
 • religie
 • narcisme
 • opvoeding
 • verschil man-vrouw
 • mishandeling
 • misbruikgerelateerd geweld
 • vrouwelijke genitale verminking
 • hechting
 • PTTS
 • trauma’s in de kinderjaren

Ervaring

Met al deze bovenstaande problematieken heb ik kennis opgedaan in de vorm van studie, trainingen én heb ik jarenlange meerdere malen werkervaring in op kunnen doen doordat ik dit ben tegengekomen op het werkvloer.

Welke technieken gebruik ik?

Afhankelijk van de hulpvraag en het proces zet ik vanuit verschillende psychologische interventies gepaste instrumenten in. Ik werk voor veranderingen op verschillende levensgebieden, zodat jij je anders zult voelen, anders zult denken, anders zult gedragen; dus voor complete veranderingen in jou gehele ‘zijn’ en in jouw leven in het hier en nu én voor in de toekomst. 

Enkele voorbeelden van mogelijke interventies zijn gericht op: 

 • Jouw lichaam; verandering zul jij van binnenuit voelen.
 • Systemisch; hoe wil jij in relatie staan met anderen?
 • Visualisaties; beelden spreken meer dan woorden.
 • Hypnotherapie; interventies om gericht de triggers aan te pakken met beelden.
 • EMDR: wetenschappelijk bewezen effectieve vorm bij trauma’s en PTSS.
 • Huiswerkopdrachten: thuis concreet verder uitwerking geven aan de opdracht.


Benieuwd naar deze unieke ervaringen?
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op weg naar veranderingen?

Welke technieken gebruik ik?

Afhankelijk van de hulpvraag en het proces zet ik vanuit verschillende psychologische interventies gepaste instrumenten in. Ik werk voor veranderingen op verschillende levensgebieden, zodat jij je anders zult voelen, anders zult denken, anders zult gedragen; dus voor complete veranderingen in jou gehele ‘zijn’ en in jouw leven in het hier en nu én voor in de toekomst. 

Enkele voorbeelden van mogelijke interventies zijn gericht op: 

 • Jouw lichaam; verandering zul jij van binnenuit voelen.
 • Systemisch; hoe wil jij in relatie staan met anderen?
 • Visualisaties; beelden spreken meer dan woorden.
 • Hypnotherapie; interventies om gericht de triggers aan te pakken met beelden.
 • EMDR: wetenschappelijk bewezen effectieve vorm bij trauma’s en PTSS.
 • Huiswerkopdrachten: thuis concreet verder uitwerking geven aan de opdracht.


Benieuwd naar deze unieke ervaringen?
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op weg naar veranderingen?